نویسنده سابق Dragon Age: الکترونیک آرتز همیشه Mass Effect را ترجیح می‌داد و دراگون ایج دائماً در خطر لغو شدن بود

admin
توسط admin
2 دقیقه مطالعه

این توسعه‌دهنده‌ی سابق در ادامه توضیح می‌دهد که چرا ممکن است استودیو، سری علمی-تخیلی را به Dragon Age ترجیح داده باشد

به گفته‌ی دیوید گیدر (David Gaider)، کهنه‌کار شرکت بایوور (BioWare)، الکترونیک آرتز (EA)، ناشر سری بازی‌های Dragon Age و Mass Effect، از همان ابتدا تمایل بیشتری به سری Mass Effect داشته است.

گیدر که به‌عنوان نویسنده‌ی ارشد و خالق جهان داستانی Dragon Age در تمام بازی‌های این سری نقش‌آفرینی (به جز نسخه آتی The Veilguard) فعالیت داشته، این موضوع را اخیراً در پستی آنلاین فاش کرده است. او در پاسخ به یکی از دنبال‌کنندگانش، در رشته توییتی که دلیل ترک بایوور در سال ۲۰۱۶ پس از حدود دو دهه همکاری را توضیح می‌داد، نوشت: “زمانی که من در بایوور بودم، الکترونیک آرتز همیشه مس ایفکت (Mass Effect) را ترجیح می‌داد، خیلی واضح. تیم بازاریابی آن‌ها این سری را بیشتر دوست داشت.”

بازی مس ایفکت mass effect و دراگون ایج dragon age (2)

چرا الکترونیک آرتز Mass Effect را به Dragon Age ترجیح می‌داد؟

این توسعه‌دهنده‌ی سابق در ادامه توضیح می‌دهد که چرا ممکن است استودیو، سری علمی-تخیلی را به Dragon Age ترجیح داده باشد: “Mass Effect مدرن بود. اکشن داشت. آن‌ها هیچ‌وقت دقیقاً نمی‌دانستند با Dragon Age چه کنند و هر زمان که عملکرد Dragon Age از Mass Effect بهتر بود، برای Mass Effect بهانه‌تراشی می‌شد. اگر از من بپرسید، Dragon Age از همان زمان عرضه‌ی Dragon Age: Origins همیشه در خطر لغو شدن قرار داشت.” برای طرفدارانی که مانند بسیاری از ما از همان نسخه‌ی Origins این سری را دنبال می‌کنند، شنیدن این موضوع کمی شوکه‌کننده است اما برخی دیگر از طرفداران گمان می‌کنند که شاید همین موضوع دلیل تفاوت‌های زیاد بین نسخه‌های مختلف Dragon Age باشد.

بازی مس ایفکت mass effect و دراگون ایج dragon age (1)

آیا ترجیح EA دلیل تفاوت‌های هر نسخه Dragon Age است؟

یکی از کاربران از گیدر پرسید: “آیا همین ندانستن EA که با Dragon Age چه کند، دلیل تفاوت زیاد هر نسخه از این سری است؟” این کهنه‌کار سری پاسخ می‌دهد که ممکن است این‌طور باشد، اما دلایل دیگری نیز وجود دارد. گیدر اعتراف می‌کند: “شاید تا حدی. من می‌گویم بزرگ‌ترین دلیل این بود که، حداقل زمانی که من آنجا بودم، تیم‌های بایوور در واکنش بیش از حد نشان دادن بد عمل می‌کردند. آن‌ها بازخوردها و انتقادات – هم داخلی و هم از سوی طرفداران – را بیش از حد جدی می‌گرفتند و معمولاً آن مشکل خاص را برطرف می‌کردند، اما در عین حال در اصلاح آن زیاده‌روی می‌کردند.”

با این حال، او اضافه می‌کند که ترجیح الکترونیک آرتز همچنان در این تنوع نقش داشته است: “و البته، تأثیر الکترونیک آرتز هم مزید بر علت بود، بله.” اگر این گفته‌ها حقیقت داشته باشد، شنیدن آن ناامیدکننده است، اما با انتقادات قبلی گیدر از الکترونیک آرتز همخوانی دارد. در ماه فوریه، پس از آنکه الکترونیک آرتز اعلام کرد بازی Dragon Age: The Veilguard پس از گزارش‌ها مبنی بر عملکرد ضعیف در بازار، “نتوانسته با مخاطبان گسترده‌ای ارتباط برقرار کند”، گیدر به این شرکت توصیه کرد که “از لاریان استودیوز (Larian Studios)، سازنده‌ی Baldur’s Gate 3، الگو بگیرد و روی همان رویکرد تمرکز کند.”

اشتراک گذاری این مقاله
ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *